Behandelingen uit de Ayurveda en TCM

Tempels Massage Praktijk
Tempels Massage Praktijk
Tempels Massage Praktijk
Tempels Massage Praktijk
Laat lichaam en geest ontspannen en voeden met nieuwe energie

Sacha Tempels is naast Yoga en Qigong docent ook gediplomeerd massagetherapeut en geeft, in de speciaal ingerichte massageruimte naast de studio, heilzame massagebehandelingen uit de Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeskunst.

De vriendelijke massages* die de Ayurvedisch behandelaar toepast, hebben een balancerende werking op lichaamsenergieën waardoor de algehele gezondheid gestimuleerd wordt en je lekker in je vel zit. De behandelingen bestaan uit kalmerende en oppeppende Ayurvedische massages met afgestemde kruidenoliën.

Een Jing Luo Therapeut helpt de doorstroom van Qi in het lichaam te bevorderen en te verdelen. Dit gebeurt onder andere met Tui-Na Massage en andere technieken zoals Cupping, Guasha en Moxa. Het zijn behandelingen* die spierlagen, bindweefsel en het energetisch lichaam stimuleren om het lichaam gezond te houden en/of klachten te laten verminderen.

Wist je dat?
Korte massages zijn ook effectief: de aanmaak van mitochondria wordt gestimuleerd, deze energiecellen spelen een belangrijke rol bij genezingsprocessen.  Bij ons kun je ook terecht voor verschillende korte massages zoals een Guasha behandeling of de Chinese hoofd-nek-schouder massage die door cliënten als zeer diep werkend en heilzaam worden ervaren.

Heb je een geldige 10-rittenkaart bij ‘Tempels Yoga & Qigong’? Je ontvangt op bijna alle behandelingen 15% korting!

 

Graag heet ik u van harte welkom in onze Praktijkruimte naast de studio.

Tempels Ayurveda & Jing Luo

De behandelingen vervangen nooit een medisch traject.