Trampoline Training

Op deze speciale trampoline word je goed/zacht opgevangen door de speciaal ontwikkelde zeer rekbare elastieken. Je ervaart geen harde schokken in het lichaam tijdens het bouncen, en dat is bevorderlijk voor gewrichten, banden en pezen.

Na een korte sessie voel je levensenergie goed doorstromen en voel je je vitaal.

Door de speciaal ontwikkelde techniek van deze trampoline worden bij het gebruik lichaamsprocessen, bindweefsel en organen positief gestimuleerd en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam ondersteund.

Zelfs als je moeite hebt met bewegen door pijn, kun je lichaamssystemen activeren met een relatief korte en zachte training.

Je kunt binnen jouw grenzen blijven en toch met een zachte training werken aan je gezondheid bij rugklachten, osteoporose, gewrichtsaandoeningen, diabetes, stress, overgewicht, bekkenbodem instabiliteit en ondersteun tegelijkertijd je lymfestelsel en immuunsysteem. Ook voor een cardio training kun je deze trampoline gebruiken.

Deze training zal na de komende kerstvakantie in eerste instantie alleen te boeken zijn als privé-sessie of als aanvulling op een privéles Yoga en/of Qigong.