Wat zeggen deelnemers over de Trampoline Training?

Super leuke les, zeker een aanrader!

Mijn eerste ervaring met de bellicon trampoline in een privĂ©les van Sacha: Na jaren, eindelijk weer echt het gevoel van actief bewegen, zonder mijn lichaam te zwaar te belasten. De mogelijkheid om aan mijn conditie te kunnen werken op een hele leuke manier! Het leek soms wel op een dans workout. Bedankt Sacha voor deze geweldige ervaring, we blijven ‘bouncen’ voor een betere gezondheidssituatie!

De eerste les BTT vond ik geweldig. Vanwege m’n heup is power yoga of pump niet echt geschikt voor mij. Maar wat meer cardio op een zachtere manier kan wel. De bellicontraining is leuk en tegelijkertijd geweldig voor mijn lichaam. Ben zo blij dat die bij de yogastudio van Sacha wordt aangeboden.

Heerlijke actieve les waarbij je goed moet opletten om je balans te houden.

Hup Hup, lekker springen, was heerlijk, vermoeiend, leuk en goed voor de spieren.

Vanmorgen een heerlijke les Bellicon Trampoline Training bij Sacha gevolgd. Na het springen en bouncen voelde ik dat mijn hele lichaam getraind werd. Ik denk dat mijn lichaam hier zeker baat bij heeft. Ik kan iedereen deze vorm van bewegen aanbevelen!

Het is heel leuk om de BTT-les te doen. In het begin moet je af en toe je evenwicht zoeken. De les wordt goed opgebouwd. Je doet veel oefeningen en het is niet belastend voor je gewrichten, een echte aanrader!

Wil je ook een keer meedoen?