Wat zeggen deelnemers over de Qigongles?

Wat een heerlijke manier om op een rustige manier in je kracht te komen, en op een krachtige manier tot rust te komen! Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan het gebruikelijke rondje fitness. En dat alles onder de enthousiaste begeleiding van Sacha…echt een aanrader!

De lessen zijn uitgebreid en bestaan uit zachte bewegingen voor ademhaling, balans, meditatie en kracht. Sacha legt alles rustig en duidelijk uit en je voelt je helemaal op je gemak. Zeker een aanrader.

Qicong is een rustpunt in mijn drukke week. Een moment van luisteren naar je lichaam en ontspanning. Je hoofd leeg en je hart vol, nieuwe energie opdoen in een rustgevende accommodatie.

De ontspanningsoefeningen en ademhalings- technieken gebruik ik ook in mijn dagelijkse routine. Autorijden met ontspannen schouders. Aandachtig luisteren zonder spanning op je kaken.. etc etc. Sacha kan geen sterren van ons maken, maar ze kan ons zeker laten stralen.

Na een drukke dag is niets zo fijn als Qigong. Even een uurtje ‘ik-tijd’.

Qigongles van Sacha is geweldig. Het is een heerlijk les voor zowel body en mind. Sacha geeft de les met veel kennis en toewijding. Een aanrader.

Zoals je weet ben ik erg tevreden met de lessen zoals je deze geeft. De donderdagavond is niet alleen mijn mentale rustpunt in de week, maar tevens een activering van de diverse spieren op een verantwoorde manier. Het is heerlijk om “verplicht” te ontspannen en ik kijk er dan ook elke week naar uit. Het afsluitende kopje thee met (meestal) een verantwoorde lekkernij is het puntje op de i. Ik hoop nog lang de lessen bij je te kunnen / mogen volgen.

Was een heerlijke les, ik voelde het vanmorgen nog.

Wil je ook een keer meedoen?