Wat zeggen deelnemers over de Yogales?

Het is elke week weer heerlijk om bij Sacha yin yoga te volgen. Ondanks mijn hernia zijn de lessen goed te volgen en als je bepaalde bewegingen niet helemaal kan doen helpt Sacha je om toch het optimale er uit te halen. Sacha verast je elke week weer met verschillende uitdagend oefeningen. Echt een aanrader wat mij betreft zelfs voor mannen!

Ik wil je zeggen dat je lessen heel fijn zijn, gezellig, goede uitleg, fijn dat je houdingen corrigeert wanneer dat nodig is. Ik kom heel graag!

De verschillende yoga-lessen, van Hatha en Yin tot Slowflow-Yoga en Qigong, van deze geweldige docente helpen jouw je grenzen te onderzoeken en te bewaken en motiveert je tegelijkertijd jezelf uit te dagen. Dankzij Sacha’s yogalessen en massages realiseer ik me hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. In de huidige hectische maatschappij vind ik dat lastig. Als je goed naar je gevoel en je lichaam luistert, dan weet je eigenlijk precies wat je nodig hebt. En Tempels Yoga&Qigong is precies wat ik nodig heb!! Thanks for reminding me!!

Ik ben mega super blij met de Yin Yoga lessen, want voor mij is elke les een nieuwe ervaring en een nieuwe ontdekking: ontdekking over mijzelf en relaties met anderen en de wereld, zelfonderzoek naar fysieke mogelijkheden en grenzen. De lessen geven mij een goed gevoel.

Iedere les voelt als een cadeautje.

Wat betreft de poweryoga, ik vind je manier van lesgeven erg prettig. Je komt ons corrigeren in de houdingen op een rustige manier zodat we steeds bijleren. En de variatie in de lessen is ook erg leuk.

Sacha geeft heerlijke yin yoga lessen met alle ruimte voor eigen uitvoering bij de oefeningen. Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren en straalt rust uit. Haar benadering is heel persoonlijk. Ik ga met veel plezier naar de lessen.

Ik vind de yin yoga geweldig. Voel me soepeler en heerlijk ontspannen na de les. Ik kijk er elke week naar uit . Het afsluitende kopje thee en beetje nakletsen sluit het mooi af.

Bedankt voor de inspirerende yin yoga lessen! Je hebt een fijne ,duidelijk en rustige stem. Je les is gewoon helemaal JIJ!

Goedemorgen Sacha,
Waarom ik graag bij jou lessen volg is vanwege het volgende: Prettige sfeer, Schoon en goed materiaal, De lessen zijn altijd verrassend, De verhouding tussen inspannen en ontspannen is heel goed. Je merkt dat de docent weet waar ze mee bezig is, dus kennis is goed op niveau denk ik. En ik vind jou een heel leuk, lief en prettig persoon. Kortom, ik kom vaker.

De lessen van Sacha zijn pittig, ontspannend en goed voor je lichaam. Ik kan het iedereen aanraden.

Ik ervaar je yogales als zeer prettig, leerzaam en ontspannend. Ontdek nieuwe mogelijkheden in bewegen en ook wat bij mij en mijn lichaam past. Zag dat je een nieuwe training lanceert die ik ook wel wil proberen. Kortom tevreden klant, top lerares.

Wil je ook een keer meedoen?