Wat zeggen deelnemers over de privélessen?

Mijn zoon met autisme die regelmatig zwaar overprikkeld is, heeft nu twee keer een privéles gehad van Sacha: trampoline en ademhalingsoefeningen. Mijn zoon ging de eerste keer zwaar overprikkeld naar Sacha toe en kwam er helemaal ontspannen vandaan. Echt een aanrader voor kinderen met overprikkeling, ze leren echt om te ontspannen. Met dank aan Sacha.

Mijn eerste ervaring met de bellicon trampoline in een privéles van Sacha: Na jaren, eindelijk weer echt het gevoel van actief bewegen, zonder mijn lichaam te zwaar te belasten. De mogelijkheid om aan mijn conditie te kunnen werken op een hele leuke manier! Het leek soms wel op een dans workout. Bedankt Sacha voor deze geweldige ervaring, we blijven ‘bouncen’ voor een betere gezondheidssituatie!

Voor mij is Sacha het voorbeeld van een docent/begeleider/trainer waar je je helemaal aan over kunt geven. Ze kijkt goed. Ziet wie je bent, en weet waar je behoefte aan hebt zodra je binnen stapt. Daarbij is ze uitermate professioneel en beschikt ze over een duizelingwekkend aantal verschillende technieken. Maar het belangrijkste voor mij is dat ze altijd weer ‘afgestemd’ is op jou en zich dus nooit zal laten leiden door wat ze ‘bedacht’ heeft, maar door wat de ander op dat moment nodig heeft. En dat ook nog eens met haar stralende lach en prachtige zachte warmte.’

Het is heel fijn om een privéles te doen omdat de les helemaal afgestemd wordt op wat ik nodig heb. De ene keer actief, de andere keer ontspanning of zelf een massage ipv een les. Ik vind het ook prettig dat Sasha werkt met muziekinstrumenten en allerlei hulpmiddelen. Ik voel me altijd zeer ontspannen en fijn na de les en voel dan meer energie. Heel bijzonder dat pijn in mijn lijf dan ook weg is.

Wil je ook een privéles?