za
12
dec2020
Inresonantie

Een innerlijke reis, een magisch moment

Van 19:00 tot 21:00

Stationsweg 4E, Oude Tonge

€27,50

 

Reizen op de geluidsgolven naar de klank van stilte...

Werken met klanken vindt zijn oorsprong in tradities van de Aboriginals, Sjamanen en Tibetanen. De kracht en helende kwaliteiten van de frequenties worden de laatste jaren meer herkend en erkend. Ontspanning en verzachting voor lichaam, geest en ziel.

Terwijl je comfortabel onder een deken op een zachte mat ligt, word je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Ervaar hoe de klanken en trillingen op jou inspelen en afstemmen op jouw unieke natuurlijke trilling.

Terwijl Anne en Jacinta zich onder de deelnemers begeven, bespelen zij diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld, zoals de Didgeridoo uit Australië, Klankschalen uit Tibet, een Chinese Gong, Sjamanen trommels, Rainsticks, Waterphone uit Hawaï, Halo en andere instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden geïntegreerd in de oceaan van geluidsgolven, zo wordt een energieveld opgebouwd van intentie en frequenties.

Anne en Jacinta geven sinds de jaren '90 Klankconcerten, waarbij zij stemvibraties en oud inheemse muziekinstrumenten gebruiken. Anne is vooral gefascineerd door de Didgeridoo en Jacinta door de Sjamanentrommel. Beiden hebben jarenlange ervaring in het werken met helende klanken en werken vanuit een liefdevolle intentie.

Na afloop van de Klankreis is er de gelegenheid om, onder het genot van een heerlijke kop biologische thee, alle sensaties nog te laten inwerken en evt. ervaringen en inzichten te delen.

Praktisch:

  • Inloop v.a. 18.30 uur. Aanvangstijd concert: 19.00 uur
  • Kleed je warm aan of neem extra mee: warme sokken, trui of vest, warme sjaal.
  • Er zijn dekens beschikbaar, maar je mag natuurlijk ook een eigen deken/slaapzak/matras meenemen als je dat prettiger vindt. Ook kun je een eigen oogkussentje meenemen.
  • Hoe gaat de betaling: Contant voor aanvang van het concert, het liefst gepast.

*******

Wanneer er wederom grote belangstelling is, overweeg ik om op dezelfde dag in de middag nog een concert te plannen om 15.00 uur, inloop 14.30 uur.

*Graag bij aanmelden aangeven of je in de avond of middag zou willen of geen voorkeur.
LET OP: in principe is het concert dus om 19.00 uur, alleen bij voldoende aanmeldingen om een middag concert te vullen, zal deze extra worden gepland.

*******

 

Aanmelden

Wilt u bij het aanmelden vermelden welke activiteit het betreft. In het geval van een kennismakingsles graag noemen om welke les het gaat.

Aantal personen: 

Verzend de registratie informatie naar uw emailadres

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for PayPal...

Share on FacebookAdd To Calendar

Terug naar overzicht