Stoel-yoga

In juni/juli start een nieuwe les bij studio Tempels Yoga & QiGong: yoga met behulp van een stoel. Deze vorm van yoga is ontwikkeld voor mensen met een fysieke beperking die toch graag soepel en krachtig willen blijven.Het is jammer als mensen wegens pijn, gebrek aan spierkracht of bewegingsruimte geen yoga meer kunnen beoefenenvindt Sacha Tempels (eigenaresse). Zij is dan ook erg enthousiast over deze nieuwe vorm van yoga.

Lespakket

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan kracht, flexibiliteit, balans èn ontspanning en hoeft men niet op de grond te zitten of lang te staan. Vooralsnog wordt er een lespakket van 4 lessen aangeboden op de vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur. Na de lessen is er gelegenheid om nog gezellig een kopje (biologische) thee te drinken. De kosten voor het lespakket van 4 lessen zijn 42,- (inclusief gebruik materialen). Studio Tempels Yoga & Qigong bevindt zich aan de Stationsweg 4e en is te bereiken via een trap, dus daar moet men wel rekening mee houden. 

Massagepraktijk

In de aangrenzende massagepraktijk worden Ayurvedische, Jing Luo en bindweefselbehandelingen gegeven. Het zijn behandelingen die spierlagen, bindweefsel en het energetisch lichaam stimuleren om het lichaam gezond te houden en/of klachten te laten verminderen. Wellicht dat de deelnemers van de stoel-yogales hier ook baat bij kunnen hebben.

Oude Tonge, 14 juni 2019